KB Autoservice Blev i dec. 2010 etableret at Martin Kyed og Thomas Bastrup Christensen.
Der åbnede sig en mulighed, for at starte et værksted op på Skærbækværkets område, den valgte vi at gribe.

Da krisen på daværende tidspunkt rasede på sit højeste, valgte vi rent økonomisk at gå med livrem og seler.
Planen var at starte et autoværksted, og nedsætte sig som bilforhandler.
Grundet den økonomiske risiko i at starte virksomhed op, valgte vi at starte bilværkstedet op først.
Bestyret af Thomas tog kundekredsen efterhånden form, og vi ansatte vores første lærling ”Christian”, der på daværende tidspunkt var skolepraktikkant, og ca. to år henne i sin uddannelse.
Martin der i imidlertid bibeholdte sit daværende arbejde, handlede i sin fritid med biler i firmaet, og fik derved blev vi etableret som bilforhandler i Fredericia. 
Efter en tid fik vi arbejde nok til det blev muligt at ansætte en lærling mere Lasse, og da Christian blev udlært, ansatte vi vores sidst ansatte Thomas Buhl.

I jan. 2014 tog vi en beslutning i firmaet om at tiden var moden til at Martin kunne bruge sin fulde opmærksomhed på salg af brugte biler. KB Autoservice ApS har siden da fungeret som først planlagt, med et velfungerende autoværksted og med et bredt udvalg af brugte biler til salg, i forskellig prisklasse, person- såvel som varevogne.

Efter endt læretid, valgte Lasse at fortsætte som faglært mekaniker hos os, Thomas Buhl skal til svendeprøve inden årsskiftet og vi ser frem til at udlærer vores tredje lærling.

Sammen med skærbækværket går KB Autoservice en spændende tid i møde. Skærbækværket står for en stor udvidelse, hvor træflis skal bruges som brændsel og det giver en del liv på værket.

Vores mål er at have et indbydende autoværksted, hvor værkstedet og vores værktøj er efterset og i orden. Derfor har vi pr 01.05.2015 valgt at starte i Autopartner kæden. Med kædens seriøse tilgang til kvalitet, der udmønter sig i stikprøvekontrol af FDM, samt årlig kontrol af værktøj og andet udstyr hos CELF, ydermere deltager vi årligt i  kompetencegivende kurser, således alle på bilværkstedet bliver holdt skarpe og opdateret.

Vores mål at skabe en tilfreds kundekreds både i forbindelse med værkstedet, som i bilsalget.

Vi glæders os til at byde dig velkommen hos KB Autoservice ApS

 

Martin
Bilsalg
Thomas
Værksted
Lasse
Mekaniker
Thomas
Mekaniker
Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve va. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev