Om KB Autoservice

KB Autoservice er beliggende ved Skærbækværket mellem Kolding og Fredericia.
Værksted og brugtbilforretning blev etableret i december 2010 af Martin Kyed og Thomas Bastrup Christensen.

Vi startede værkstedet op da finanskrisen var på sit højeste, og arbejdede virksomheden op fra bunden. Vores udgangspunkt var billige priser og grundigt arbejde. Det virkede og vi byggede herved en god kundekreds op.

Thomas Christensen drev i starten værkstedet, men det blev snart nødvendigt at øge arbejdskraften. Vi ansatte da vores første lærling. Efterfølgende har vi på værkstedet udlært yderligere to svende, Thomas Buhl og Lasse Markussen. Begge har valgt at fortsætte som mekanikere/teknikere på værkstedet. Det har betyder at vi på værkstedet har et team der kender hinanden og er vant til at arbejde sammen om opgaverne.

Med den udvikling der sker inden for vores branche, er det nødvendigt med løbende uddannelse. Da vi er en del af Au2partner kæden, foregår videreuddannelsen i et program der er udviklet her, således mekanikerne kommer på efteruddannelse 2 gange om året.

KB Autoservice er dels autoværksted dels bilsalg. Bilsalget er administreret af Martin Kyed. Det er vores mål at levere biler der er klargjort både kosmetisk og mekanisk i høj kvalitet. Det er nødvendigt for os at vi har en god vare at tilbyde vores kunder, derfor står alle biler inden døre klargjorte og klar til fremvisning. Vi tilbyder også finansiering af bilerne.

Kom forbi KB Autoservice og se udvalget. På denne side kan du også følge med i vores udvalg i afsnittet BILER TIL SALG.     

 

Martin
Bilsalg
Thomas
Værksted
Lasse
Mekaniker
Thomas
Mekaniker
Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev